Groen Asse kiest nieuw bestuur

24 Januari 2019

Groen Asse kiest nieuw bestuur

Nu de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn, is het bij heel veel lokale partijafdelingen ook het moment om een nieuw bestuur te kiezen. Zo ook bij de Groen-afdeling in Asse. Op de algemene ledenvergadering van zondag 13 januari 2019 werden de kandidaten voor de verschillende bestuursfuncties verkozen.

Joost Van Haelst neemt de fakkel over van Jan De Leeuw als voorzitter. Cecile Sillis blijft ondervoorzitter. Elfie Van Ransbeeck en Laurence Claerhout nemen de taken van respectievelijk secretaris en penningmeester op zich.

Uittredend voorzitter Jan De Leeuw bundelt de krachten met Katelijne Van Waes op gebied van vrijwilligerswerking. Communicatie komt in handen van Kim Torfs.

Daarnaast maken ook de drie gemeenteraadsleden Caroline Robberechts, Edward Van Keer en Finke Jacobs en nog een aantal actieve Groenleden deel uit van het nieuwe bestuur.

Met dubbel zoveel bestuursleden als voordien en met tonnen enthousiasme staan ze te trappelen om de komende jaren Groen verder op de kaart te zetten in Asse! Met een evenwichtige man-vrouw verdeling en een goede mix van jong en oud staan ze klaar om Asse menselijker, eerlijker en gezonder te maken.

 

Foto: Het nieuwe bestuur van Groen Asse met vooraan in het midden links de nieuwe voorzitter Joost Van Haelst en rechts van hem aftredend voorzitter Jan De Leeuw.