love is in the air

05 Maart 2014

love is in the air

Op 14 & 15 februari was Groen Asse vroeg uit de veren om heel wat mensen te bedanken en/of te plezieren.  Op Valentijnsdag heeft Groen Asse met de actie "Valentrein" heel wat pendelaars de mogelijkheid gegeven om een medereiziger/reizigster eens een complementje te geven en dit via een kaartje dat wij hen gaven.

Hiermee bedanken wij iedereen die zich de moeite getroost om de trein te nemen i.p.v. de auto om naar het werk te gaan. Want zo helpen zij om minder CO2 en fijn stof de lucht in te spuwen. Bovendien geeft samen reizen de mogelijkheid tot gesprek en ontmoeting. Een ideaal antigif tegen de verzuring...

Vele reizigers vonden het een ludieke, aangename actie.

 

De volgende dag stonden wij dan op post om ons Valentijnontbijt uit te dragen. Heel wat mensen waren aangenaam verrast door zowel de stipte leveringen, als de inhoud van ons pakket.

Hierbij wensen wij iedereen te danken: zowel de organisatoren, vooral Laurence Claerhout, de medewerkers, de leveranciers als al wie een pakket besteld heeft. Dit ontbijt smaakt naar meer en is zeker voor herhaling vatbaar.